Nieuws

Infoavond 2020

Wat betekent het om als vrijwilliger actief te zijn bij HVK Tessenderlo? Heb je interesse om ook de stap te zetten als EHBO'er, logistiek medewerker, ambulancier, verpleegkundige, ...? Twijfel je nog?

Kom dan vrijblijvend met ons en onze enthousiaste groep kennismaken op 25 maart 2020 om 19u. Je leert ons kennen, wat je kan doen, en welke opleiding wij je nog kunnen aanbieden.

Gelieve je in te schrijven via: diensten.tessenderl@hvk.be

Onze afdeling heeft via deze weg nieuwe mensen leren kennen welke zorgt voor een hartig weerzien volgend jaar! Wij kijken er alvast naar uit!
 

Pukkelpop 2019

Het zit er alweer op voor onze vrijwilligers. Na 3 dagen hard werken en dat samen met 8 (!) verschillende afdelingen kunnen we wel zeggen dat deze editie zeker geslaagd was!

Onze afdeling heeft via deze weg nieuwe mensen leren kennen welke zorgt voor een hartig weerzien volgend jaar! Wij kijken er alvast naar uit!
 

Tomorrowland 2019

Onze afdeling stond dit jaar trouw paraat op het tweede weekend van tomorrowland. Zelfs door de enorme mensenmassa is het zeker een top weekend geworden! 

Het harde werk nemen we er graag bij.

Rock Herk 2019

Een dit jaar rustige editie mag ook eens! 

Onze vrijwilligers hebben hierbij samengewerkt met andere afdelingen uit de buurt. 

Een gezellige bende kon je het zeker noemen! 

EHBO Dag 2019

Omdat velen nog niet weten wie we zijn en wat we doen besloten wij als afdeling om de deuren open te zetten voor iedereen! Op deze manier kunnen we onze werking in het daglicht zetten en kan iedereen binnenkijken achter de schermen.

Onze eerste editie lokte zeker wat mensen is dan ook geslaagd!

Groezrock 2019

Bij deze editie mochten we voor de eerste keer zelf  de touwtjes in handen nemen. 

Gelukkige konden we ook deze editie rekenen op helpende handen van andere afdelingen. 

Wie zegt dat samenwerken niet kan zal toch eens een kijkje moeten nemen bij ons!

Het Vlaamse Kruis vzw

  • Facebook
  • Instagram

© 2019